ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Ολες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας.

Διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Πειραιώς.

Το site μας Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης.(Secure Sockets Layer – SSL).

Το vlazakis e-shop αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Eχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους. Ωστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις συναλλαγές. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σου στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες. 

Για να εξασφαλίσει την ασφαλεια συναλλαγων και προστασία των προσωπικών σου δεδομένων. 

Tο vlazakis e-shop χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer). Το SSL είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με αυτήν την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείς στο site μας κωδικοποιείται πριν βγει online και στη συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server.

Τα SSL βγαίνουν σε 2 κλίμακες, 40-bit και 128-bit.

Όσο μεγαλύτερη είναι η κλίμακα, τόσο πιο δύσκολο είναι να παραβιαστεί το κωδικοποιημένο μήνυμα. Εμείς χρησιμοποιούμε SSL 128-bit, το οποίο είναι ένα τρισεκατομμύριο φορές δυνατότερο από τα αντίστοιχα των 40-bit.

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας. Μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της. Ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Απόρρητο Συναλλαγών 

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στo site μας Vlazakis E-shop. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον πελάτη/συνδρομητή στο Vlazakis E-shop. Είναι εμπιστευτικές και το Vlazakis E-shop έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

1. Μόνο ο ιδιοκτήτης έχει πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σου και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σου.

2. Το Vlazakis E-shop δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους. Εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσένα ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

3. Στην περίπτωση που το Vlazakis E-shop χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της. Φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

4. Mπορείς να ζητήσεις οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσένα. Καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείς να τεκμηριώσεις την ύπαρξη λάθους.

5. Για τη δική σου ασφάλεια. Θα πρέπει και εσύ να χειρίζεσαι όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνεις σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.