ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1.ΓΕΝΙΚΑ

Πρωταρχικός σκοπός  της εταιρείας Vlazakis που εδρεύει στην διεύθυνση Λεωφορος Φυλης 62, Ανω λιοσια,Α.Φ.Μ. 104992795  Δ.Ο.Υ. ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, με τηλέφωνο επικοινωνίας  210 2471514 είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του  e-shop : www.vlazakis.gr  αλλά και την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις κατά την περιήγησή σας, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η αποδοχή των όρων που αναφέρονται κάτωθι καθιστούν υπεύθυνο τον αγοραστή ως προς τη ανάγνωση και την κατανόηση της συμφωνίας που αποδέχεται. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμπληρωματική πληροφορία για τους όρους αποστολής, πληρωμών και εγγύησης το  www.vlazakis.gr  δεν φέρει καμία ευθύνη εκτός εάν υπάρξει γραπτή ερώτηση από τον αγοραστή.

2.ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Όλα τα διατιθέμενα προϊόντα πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές έτσι όπως ορίζεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των διατιθέμενων προϊόντων ορίζονται από την εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρεία. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση του σχετικά με τις ακριβείς προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των διατιθέμενων προϊόντων. Η ανάρτηση πληροφοριών και τεχνικών χαρακτηριστικών στο www.vlazakis.gr  γίνεται με κάθε επιφύλαξη και είναι σύμφωνη με τις εκάστοτε πληροφορίες που δημοσιοποιεί ο κάθε κατασκευαστής για το προϊόν του.

 3.ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

To vlazakis.gr  έχει την έδρα της στην Αθήνα, Ελλάδα και γι αυτό όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Αν και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσουμε το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων, μπορεί να τα αποκαλύψουμε αν υποχρεωθούμε νομικά.

4.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δικαίωμα παραγγελίας έχουν άτομα με συμπληρωμένο το 18 έτος της ηλικίας τους. Σε περίπτωση ψευδών ή αλλοιωμένων στοιχείων το www.vlazakis.gr  δε φέρει καμία ευθύνη και επιβαρύνει τον αγοραστή με τα έξοδα αποστολής του αντικειμένου.

Η παραγγελία ισχύει αφότου συμπληρωθούν τα απαιτούμενα πεδία στην φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας του www.vlazakis.gr . Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία κρίνεται απαραίτητο να αναγνωσθούν και να κατανοηθούν οι όροι χρήσης καθώς και να γίνει η αποδοχή τους. Μερική ή ολική ακύρωση ή και αλλαγή της παραγγελίας γίνεται μόνο αφού έχει ενημερωθεί έγκαιρα το www.vlazakis.gr  με email (info@vlazakis.gr) πριν την παραλαβή του αντικειμένου από την εταιρεία διανομής. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο αγοραστής επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής από και προς το κατάστημα, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας διανομής. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς το απόθεμα του προϊόντος το www.vlazakis.gr  θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή ώστε να ακυρωθεί ή τροποποιηθεί η παραγγελία του.

5.ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Οι αναρτημένες τιμές των προϊόντων στο www.vlazakis.gr  βρίσκονται πάντα σε ευανάγνωστη θέση πλησίον του κάθε προϊόντος. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση από το www.vlazakis.gr  όπως η εταιρεία κρίνει απαραίτητο. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.(24%) . Ο αγοραστής με την επιβεβαίωση της παραγγελίας οριστικοποιεί ότι θα παραλάβει το προϊόν στην τιμή που αποδέχτηκε ακόμα κι αν τροποποιηθεί η τιμή του προϊόντος σε μέλλοντα χρόνο. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς την τιμή του προϊόντος το www.vlazakis.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή και διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του.

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου απαιτούνται ακόμη:

ΔΟΥ

ΑΦΜ

Επαγγελματική Δραστηριότητα

Επωνυμία

6.ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή όπως αυτός ορίζει μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας του.

Η εγγύηση για τα παρελκόμενα της συσκευασίας όπως ακουστικά, φορτιστής, καλώδιο usb, κλπ. αλλά και της μπαταρίας διαφέρει από αυτή της συσκευής και είναι μικρότερης διάρκειας.

Η εγγύηση του κατασκευαστή δεν καλύπτει βλάβες οι οποίες προέρχονται από κακή χρήση, πτώση, υγρασία, παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένα service και το προϊόν τίθεται αυτόματα “εκτός εγγύησης”. Το ίδιο ισχύει και για περιπτώσεις απώλειας συνθηματικών που προορίζονται για την αντικλεπτική προστασία της συσκευής. Σε περίπτωση απώλειας δεν υπάρχει τρόπος ανάκτησης ή ξεκλειδώματος της συσκευής. Τέτοιες είναι οι υπηρεσίες της Apple: Εύρεση Iphone/ipad που ενεργοποιείται μέσω icloud, για συσκευές android με έκδοση πάνω από 5.1.1 μέσω google account, για συσκευές samsung μέσω του λογαριασμού Samsung account, mi account για Xiaomi κ.ο.κ. Σκοπός των υπηρεσιών αυτών είναι η προστασία της συσκευής από κλοπή και έχουν τρόπο ανάκτησης των κωδικών μόνο οι ίδιες μέσω των παρόχων τους.

7.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Ισχύει μόνο για απομακρυσμένες αγορές και όχι για εμπόρευματα που παραδόθηκαν στο κατάστημα μας.

Ο καταναλωτής δικαιούται να υπαναχωρήσει, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του αγαθού (χρησιμοποιώντας την φόρμα «επιστροφές προϊόντων» στην ενότητα «Εξυπηρέτηση Πελατών» ) σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι των προδιαγραφών που παράγγειλε (τεχνικά χαρακτηριστηκά, μοντέλο, χρωμα). Τότε:

α) Επιστρέφει τα αγαθά, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοίνωσε στον προμηθευτή την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση και

β) επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής των αγαθών.

Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη δια πίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. To www.vlazakis.gr  υποχρεούται να επιστρέψει τα καταβληθέντα από τον καταναλωτή ποσά χωρίς επιβάρυνση και χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία το προϊόν επιστραφεί στo  www.vlazakis.gr  (Διεύθυνση:Λεωφορος Φυλης 62 Ανω λιοσια).

Πρέπει να ισχύουν όλοι οι παρακάτω όροι για ολική επιστροφή των χρημάτων

Να υπάρχει & να επιστραφεί μαζί με το προϊόν η απόδειξη αγοράς.

Το προϊόν να επιστραφεί σε εμάς 14 μέρες μετά την παραλαβή του από τον καταναλωτή.

Να μην έχει ανοιχτεί  καθόλου η συσκευασία του προϊόντος.

Να μην έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου το προϊόν.

Να μην έχει καταστραφεί ή σκίσει ή “τραυματίσει” η συσκευασία του προϊόντος.

Το προϊόν να μην είναι ειδική παραγγελία (από stock με ειδική απαίτηση), προσωποποιημένο προϊόν ή είδος πληρωμένο με δωροεπιταγή.

Ο καταναλωτής φέρει ευθύνη μόνο για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών προκύψει από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιορίσετε τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των αγαθών.

Μείωση της αξίας των επιστρεφόμενων προϊόντων  γίνεται στις ακόλουθες περιπτώσεις

Αν έχει ανοιχθεί η συσκευασία του προϊόντος.

Αν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν με οποιοδήποτε τρόπο.

Το προϊόν να είναι ειδική παραγγελία (από stockμε ειδική απαίτηση), προσωποποιημένο προϊόν, είδος πληρωμένο με δωροεπιταγή.

Αν το προϊόν & τα παρελκόμενα του φέρουν τη παραμικρή εκδορά, αμυχή ή γδάρσιμο ή υγρασία ή σπάσιμο.

Αν έχει αφαιρεθεί η μεμβράνη προστασίας που έχει στην οθόνη.

Αν έχουν χρησιμοποιηθεί τα παρελκόμενα του προϊόντος (φορτιστές, μπαταρίες, handsfree, κάρτες μνήμης, καλώδια δεδομένων).

Αν είναι κινητό τηλέφωνο ή TABLET δεν πρέπει να έχουν γίνει κλήσεις (εισερχόμενες & εξερχόμενες).

Αν είναι κινητό τηλέφωνο ή TABLET δεν πρέπει να έχουν σταλεί μηνύματα SMS (εισερχόμενα & εξερχόμενα).

Αν είναι κινητό τηλέφωνο ή TABLET ή υπολογιστής δεν πρέπει να έχει συνδεθεί σε λογαριασμό email (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Αν έχουν προστεθεί ή συνδεθεί με άλλα περιφερειακά εξαρτήματα ή έχει προστεθεί οποιοδήποτε λογισμικό από αυτά που έχει αρχικά το προϊόν.

Αν  έχει συνδεθεί ή καταχωρηθεί ο σειριακός του αριθμός (serial number, imei) στην βάση δεδομένων της εκάστοτε κατασκευάστριας εταιρίας.

Είδη τα οποία δεν επιστρέφονται

Οποιοδήποτε είδος μετά από τις 14 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

Οποιοδήποτε είδος που του λείπει το serial number ή το imei.

Προγράμματα λογισμικού τα οποία έχουν ανοιχθεί.

Προσωποποιημένα ή εξατομικευμένα ή ειδικά για εσάς παραγγελθέντα είδη.

Αδιάβροχα προϊόντα τα οποία έχουν μπει στο νερό.

Αναλώσιμα είδη τα οποία έχουν ανοιχθεί.

Δεν υπάρχει η απόδειξη αγοράς.

Διατηρούμε το δικαίωμα άρνησης επιστροφής αν

Υπάρχουν ενδείξεις ότι το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι το προϊόν έχει ζημία.

Το προϊόν επιστράφηκε ελλιπές.

15%  έξοδα επαναποθήκευσης

Θα δεχθούμε επιστροφή προϊόντων με 15% μείωση της αξίας τους εάν το προϊόν έχει ανοιχθεί ή έχει κάποια ζημία η συσκευασία του.

Διάφορες σημειώσεις

Ο καταναλωτής υποχρεούται να πληρώσει τα έξοδα για την αποστολή του προϊόντος & να είναι ασφαλισμένο για φθορά ή απώλεια μέχρι να φτάσει σε εμάς.

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει 14 μέρες από την παραλαβή του προϊόντος από εμάς.

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με τον αρχικό τρόπο αγοράς π.χ. πιστωτική κάρτα με την οποία έγινε η παραγγελία.

Αν η παραγγελία έχει πληρωθεί κατά την παραλαβή της από εσάς με “αντικαταβολή”, τότε η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του καταναλωτή που έγινε η παραγγελία.

Δεν πρέπει να παραλάβετε προϊόν το οποίο η συσκευασία του ή το δέμα μεταφοράς του (χαρτοκιβώτιο), έχει υποστεί φθορά.

Πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 2 ημερών & όχι αργότερα αν λείπει κάποιο είδος ή αξεσουάρ.

Υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης

Συμπληρώστε και επιστρέψτε το παρόν έντυπο μόνο εάν επιθυμείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση.

Προς: Ελληνική Διαδικτυακή Ε.Ε.

info@vlazakis.gr

Λεωφορος Φυλης 62 – Ανω Λιοσια 13341

Τηλ./Φαξ: 2102471514

Στοιχεία καταναλωτή

Γνωστοποιώ με την παρούσα ότι υπαναχωρώ από τη σύμβασή πώλησης των ακόλουθων αγαθών:

Πότε παραγγέλθηκε στις: (ημερομηνία)…………………………………………………………………………………………

και παρελήφθη στις: (ημερομηνία)…..…………………………………………………………………………………………….

Αριθμός παραγγελίας ή απόδειξης # …………………………………………………………………………………………….

Όνομα/Επώνυμο  ……………………….………………………………………………………………………………………

Διεύθυνση ………………………………………………………………………………………………….………………….

Τηλέφωνο Κινητό ………………………………………………………………………………………………………….

Τηλέφωνο Σταθερό…………………………………………………………………………………….…………………

Email …………………………………………………………………………………………………………………….

Υπογραφή

Μόνο εάν το παρόν έντυπο κοινοποιηθεί σε χαρτί

Ημερομηνία   ……………………………………………………

Για να τηρηθεί η προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλει η δήλωσή περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής, πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης. Ο καταναλωτής οφείλει να στείλει πίσω τα αγαθά ή να τα παραδώσει σε εμάς, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσε ότι υπαναχωρεί από την παρούσα σύμβαση. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλει πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών από την παραλαβή τους από εσάς.

8. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

8.1 ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ COOKIES

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

8.2 COOKIES ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

8.3 COOKIES ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή τη περιοχή ,ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από το χρήστη, όπως προβολή βίντεο ή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies μπορεί να γίνουν ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους. Αν δεν δεχθείτε αυτά τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα του ιστότοπου και να περιοριστεί η πρόσβασή σας σε περιεχόμενο του.

8.4 COOKIES ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν αυτά τα cookies για να θυμόμαστε τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί ώστε να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά και μας επιτρέπουν να επιβραβεύσουμε εξωτερικές ιστοσελίδες και συνεργάτες που σας προώθησαν σε εμάς.